2017. november 5., vasárnap

Immunerősítés asztma ellen is?!

Ha nem a saját fülemmel hallom, talán el sem hiszem, bár a sok jó tapasztalat már elkényeztetett minket eddig is.

Kedves ismerősöm mesélte tegnap fülig érő szájjal, nagyon hálás e bio termékkör sok eleméért, azonban kettőért különösen. Tudni kell róla, hogy két óvodáskorú kisgyermeket nevel, akik e nyár elejéig sokszor küszködtek az asztma kellemetlen tüneteivel, alig mentek oviba, annak sokszorosát kellett otthon töltetniük. Igazán sok mindent kipróbáltak, cégfüggetlenül, a legkülönfélébb ajánlott gyógymódokat, sajnos mindig visszatértek a bajok. Nyár elején kicsit tamáskodva fogadta a két gyermekvitamint, amit újabb ajánlásként kapott. Szedték a gyermekek két hónapig, s eljött az ősz, az újabb próbatétel... Láss csodát: azóta a gyerekek egy napot sem hiányoztak betegség miatt az intézményből!!!

Az egyik gyermek folyékony változatban szedte, míg a másik a rágó tablettát:

Képtalálat a következőre: „life care gyerekvitamin”Képtalálat a következőre: „life care gyerekvitamin”

Néhányan, név nélkül szintén megosztották e termékek leírásánál saját tapasztalataikat: 

  • 1. A véleményt hozzáadta:  Z. SZILÁRDNÉ  rá 06.08.2017
  • Kislányom Maja (4 éves) közel 3 hónapja szedi a folyékony gyerekvitamint, azóta még az orra sem folyt, előtte meg 3-4 hetente volt beteg. Egyszerűen imádom :)
  • 2. A véleményt hozzáadta:  Cs. BEÁTA  07.04.2017
  • Life Impulse vitamin gyerekeknek - nélkül nem tudnám elképzelni a napjaimat.
    Van egy kisfiam, aki ugyan mèg nincs 2 éves, mégis már pár hónapja kapja (picit csökkentett mennyiséggel) ezt a vitamint. Az íze is kellemes, és számomra nagyon megnyugtató, hogy minden megvan benne amire csak szüksége lehet! A védőnő ismerősöm, miután megmutattam neki a terméket azt mondta, innentől minden családnak ezt fogja ajánlani!
    Tombolt nálunk is nem rég az influenza. Dupláztam a mennyiséget a problémás időszak alatt, és kisfiam 3 nap alatt gyógyult meg pusztán ezzel a folyadékkal!

Itt hozhatod létre ingyenesen vásárlói fiókodat, s máris 20 % kedvezménnyel teheted kosaradba akár e két kitűnő vitaminkomplexumot. Érdemes tájékozódni az üdvözlő programról, hogy kihasználd a maximális kedvezményeket!

Már csak egy kattintásra vagy tőle!

Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...