2017. november 6., hétfő

Pattanások ellen, striák, aknék - huss el vélük!

Alig egy hónapja már felhoztam e témát, de az újabb tapasztalat nem maradhat az asztalfiókban...

Van olyan köztetek, aki hasonlóktól nem szenvedett eddigi életében? Ha igen, hát szerencséje volt! Aki túl van rajta, hálát mondott volna anno egy ilyen megoldásért.

Mi lehetne más, mint újfent a csigakrém, vagy ahogy hivatalos a csigakivonatot tartalmazó gél. Saját tinédzser lányom arcán is alig láthatóak már a használatát követően a pattanás okozta hegek, azonban a hétvégén egy anyuka osztotta meg örömét. Szintén serdülőkorú lánya állán éktelenkedtek gyulladásos pattanások, vigasztalanul... El lehet képzelni egy tükörrel barátságban lévő fiatal hölgy lelkiállapotát... és próbálkozásait... sikertelenül.
Nem azonnal történt a csoda, ez csak a filmekben van, viszont 3 nap elteltével már valóban hűlt helye lett a napokat megkeserítő látványnak.

A krém sokféle felhasználhatóságára álljon itt egy sor pozitív megnyilvánulás, ki minek örülhetett e szer használata után. Ezek után már azon sem csodálkoztam, hogy egy másik anyuka kisfia horzsolásos sebére használta igen hatékonyan.

VÉLEMÉNYEK (Webáruházban megosztva, vásárlói bejegyzések alapján)

1. R. Anna (7.09.2016.)

Ma teszteltem a csigakrémet. :)


  1. Megmaradtam... bele sem haltam
  2. Az arcbőröm olyan sima és selymes lett tőle, mint a babapopsi.
  3. Nem csak sima és selymes, de olyan érzés volt, úgy mintha fellélegzett volna a bőröm, mintha több oxigént kapott volna.
  4. Látványosan csökkentek a pici ráncok a szemem környékén.
  5. Nagyon kellemes tapintású lett a bőr...

Csak ajánlani tudom, hiszen nyáron a melegben, a száraz időben, az erős nap, a szél kiszárítja, öregíti a bőrünket. A csigakrém erős hidratáló, és csökkenti az öregedési folyamatokat, segít visszaállítani a bőr rugalmasságát, feszességét, amit kb. 25 éves korunkban kezdünk elveszíteni.

2. D. Margit (16.02.2016.)

Valóban nagyon jó a csigakivonatos krém. A 15 éves lányom a pattanásos arcára használja. Nagyon szépen múlnak a pattanásai. Én szemránckrém helyett használom.



3. S. Eszter (04.01.2016.)


Én a rosacea-s (arcpír) arcomra használom. Már az első héten látványosan halványult az arcom vörössége. Szeretném még kipróbálni az Angioma-ra (piros anyajegy) Remélem azt is elhalványítja vagy teljesen eltünteti! Majd megírom :)


4. Sz. Julianna (14.10.2015.)
Ez a gél maga a csoda! Augusztus közepén olyan csúnyán elvágtam a kezem, hogy három öltéssel kellett összevarrni. Ennek következtében egy borda képződött a vágás helyén, lilás bordó színnel és hámló felülettel- Tíz napja kenem a csiga géllel, azóta a borda teljesen kisimult, ép a bőrfelület, nem hámlik, már csak egy vékonyka csík jelzi a vágás helyét és normális bőr színű.
A másik tapasztalatom: 3-4 éve, amikor jön a hosszú ujjas ruha szezon, a bal könyökömön egy barna folt keletkezik, megkeményedik rajta a bőr, megcserepesedik, felpördül a széle, ami a ruhában elakad, borzasztó kellemetlen érzés. Bőrprobléma, tehát ezt is elkezdtem kenegetni, a vastag barna kéreg már eltűnt, már csak egy halvány folt jelzi a helyét, ami nem kemény és nem akadozik a ruhába, az eddigi tapasztalatom alapján úgy látom rövidesen megszabadulok teljesen ettől a kellemetlen jelenségtől.
Pattanás utáni sebre is használtam, 2-3 bekenés után teljesen elmúlt.

Ha kedvet éreznél hozzá - a piacon az egyik legkedvezőbb áron, - akkor Te is kipróbálhatod.  Mindössze létre kell hoznod egy vásárlói fiókot, természetesen ingyenesen és akár házhoz szállítási díj nélkül - néhány napon belül már a bőröd barátja lesz!!!
 Érdemes figyelembe venni a további kedvezményeket is, természetesen ha bármiben elakadnál szólj és a segítségedre leszek.
Ha az alábbi linken történő regisztráció és vásárlás után kipróbálod, várom a tapasztalatodat és ajándékban részesülsz!!!

VÁSÁRLÓI FIÓKOD LÉTREHOZÁSA ITT


A Te arcodon ígérem, krém/gél lesz. :)


Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...