2017. november 10., péntek

Most épp bőrrák ellen vetették be


Life Impulse® BIO Noni - Kód 757 Life Care

Ha a Noni jótékony hatását kellene szemléltetnem, hát kisregény kerekedne belőle. Ismerünk olyan céget, amely csak e növényből készült dzsúzával hódít a piacon. Beszámoltak már számtalan tapasztalatról, sikertörténetről, most én is megosztok egyet, hisz az eredmény engem is meglepett, annak ellenére, hogy e bio termékek a legkülönfélébb problémákra nyújtottak már végleges megoldást, az érintettek elmondása alapján. Most is egy ilyennel találkoztam. Újabb pozitív élmény és megerősítés, hogy jó helyen vagyok!

Ma este mesélte egyik regisztrált partnerem: baráti házaspár férfi tagjánál még nyár elején bőrrákot diagnosztizáltak. Említette nekik a Bio Noni sokszínű hatékonyságát, mit is veszthetnek, ha megpróbálják, még az ára sem elgondolkodtató. Hát kértek egy dobozzal, majd még eggyel... A beszedését követő időszakban rendelték vissza a férfiút a kezelések egyeztetésére. Otthon nagy volt az izgalom, mi is lesz az eredmény. Hogyan tovább, lesz sugarazás, mennyi... ? Kavarogtak a gondolatok, ami ebben a helyzetben sajnos velejáró... Nem tudni ki csodálkozott jobban, de az eredmény negatív lett. Nem található a rosszindulatú elváltozás.

A grátiszt majdnem elfelejtettem: az illető cukor értéke is normalizálódott.

Ne csak ilyen súlyos esetekben válasszátok! Gondoljatok rá, ha stresszes helyzetetek van, energiára, vitalitásra vágytok, ha depresszív, szorongással teli időszakban vagytok, rossz alvással küszködtök vagy csak az egészségmegőrzéséért! Hosszan sorolhatnám még, de tudom, hogy úgy is kutakodtok a neten, így nem teszem. Járjatok utána, egy próbát megér! :)

Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...