Az én sztorim

Jócskán a felnőttkoromban járva, nagylányom születését követően váltam tudatosan egészség centrikussá. Közrejátszhatott egy csúnya allergiás betegség is, amiért egy cég termékeihez amíg élek ragaszkodtam volna, azonban néhány év után egész Európából kivonultak. Hosszú évekig keresgéltem, válogattam a felkínálkozó lehetőségek közül, természetesen nem egyet ki is próbáltam, de sok esetben riasztottak az elszabadult árak. A virtuális, hókuszpók - néhány hónap után várhatóan eltűnő - "nagy" üzleteket kikerültem, talán már koromnál fogva is átlátok a szitán.

Azt mindenképp tudtam, hogy az én korosztályom már nem támaszkodhat teljes mértékben a jövőbeli nyugdíjára vagy ki tudja mi lesz tíz éven belüli ellátásra. Csak kézzel fogható megoldás jöhetett szóba, ami tényleg bárki számára nyitott - ha akarja. Végső időpontként tavaly év szeptemberét adtam magamnak, nem halogathattam tovább az elkerülhetetlent. Nyár végéhez közeledve egyre reménytelenebbnek láttam a helyzetet, hisz azt hittem már minden létező modellt ismerek, ha más nem, hát hallomásból. Ekkor találkoztam először a Life Care-rel. Óvatos voltam, amikor a cég egyik partnerével chatelésbe kezdtem. A termékeket megnézve, az összetevőket látva szokatlanul alacsonynak tűntek az árak. Drukkoltam, hogy ne egy kommersz, szimplán olcsó termékekről legyen szó. Az információk sorozattüzében találtam magam. Folyton az kattogott a fejemben: és én miért csak most találkoztam vele, hisz már 5 éve itt vannak Magyarországon (10 éve Európában). A támogató online marketinges üzleti modell. az eddig megszokott és sokak által gyűlölt mlm-es forma helyett, feltette nálam a pontot az i-re. Itt szinte fordítva ülünk a lovon. Ez zseniális volt számomra és szinte a 24. órában született meg a nagy elhatározás. 

Azóta eltelt fél év, jócskán túl vagyok a kritikus három hónapon és az új módszerek alkalmazásával soha nem látott és tapasztalt sikerélményekkel gazdagodtam. A csoportom létszáma folyamatosan nő, több, mint félszáz feletti, tartósan 60 % kedvezménnyel vásárolok és hajszál választ el életem legmagasabb üzleti szintjétől a 20 %-os eredménytől. Onnan pedig már egy másik dimenzió nyílhat ki számomra...

Tudom, hogy nagyon sokan sérülnek e műfajban, hátat fordítanak gyorsan és az egész iparágra vetítik a véleményüket. Nekem is egy évtizedbe telt, hogy olyan helyen legyek, ahol jól érzem magam, nem kell erőn felül költenem, ismerősöket kényelmetlen helyzetbe hoznom anélkül, hogy eredményes lehessek. Látom a jövőm, a családom egészségmegőrzéséért sokat tehetek és sikeres emberek társaságát élvezhetem.

Megtaláltam a biztonságot adó utat, gyere velem, sokan elférünk rajta!


És az a bizonyos fordított ló:

Nincsenek megjegyzések:

Illóolaj kisokos

Nem kell ahhoz füvesasszonynak lenned, hogy a természet minden csínját-bínját értsd, viszont  eléggé nyitottnak ahhoz, hogy a mindennapjaid...