2017. november 21., kedd

Boldog pénteket!

Már megszoktuk, hogy megőrült a marketinges, de ennyire! Biztos igazodni akart a Black Friday-hez, ám amint az árakat figyelgetem, beférünk a Top 5-be. Az is igaz, ha az akciók mennyiségét és mértékét veszem alapul, akkor nálunk egész évben Black Friday van. Egyik akció éri a másikat, csak amiatt aggódhatunk, ha most rendelünk vajon a következőben lesz még jobb ajánlat?!?!

 A jelenlegi akció 8 napig 10 TOP terméket kínál, s mivel 3 a magyar igazság, egy a ráadás alapon nézzünk néhányat kedvcsinálóként.

Lássuk elsőként a Krauter Nyugtató vadrózsa és növényi kivonatú tusfürdőt 55 % kedvezménnyel, persze e mellett nem elhanyagolható az általa okozott bársonyos bőr, ráadásul enyhíti a fájdalmat is, no és mit szóltok egy kifinomult fűszeres illatú férfi parfümhöz 66 % engedménnyel? Így Karácsony előtt még kecsegtetőbb! Lehet ezt még fokozni? Naná! 70 %-os csökkent áron tehetjük kosarunkba a 37 vitaminnal, ásványi anyaggal turbózott Magic Food névre hallgató vitamin komplexet. Télre várva más sem kell immunrendszerünknek. Vegánok figyelem, bátran fogyasztható! És itt a beígért ráadást, ami már nemigen überelhető: 87 % kedvezménnyel kipróbálhatod a Bio Krauter foggélt aloe verával. Ilyenkor mindig az a kérdés vajon mekkora összegből csökkentünk. Mielőtt bárkiben felmerül a gyanú egy magas összegről, hát elárulhatom, ez utóbbi mindössze 190 Ft-ért!!! Nem-nem Száz forintos bolt reklámját olvassátok, a fenti kedvezmények is hasonló árfekvésűek.




Nincs semmi apró betű, ez nem a mi stílusunk. Egy feltétel van, mint mindig: tégy a kosaradba 9.900 Ft-ért, mellesleg így ingyenes kiszállításban is részesülsz. A  foggél esetében 11.990 Ft legyen ez az érték. Elrugaszkodott kérés olyan kosár összetételnél, amely mindennapos termékekről szól? Nem hiszem. Amiben szinte biztos vagyok: ha a végösszeget nézed nem tudsz 60 %-os kosárérték kedvezmény alatt vásárolnod. Na ez az, ami nálunk havonta természetes velejárója vásárlásainknak. Közel 300 bio, öko, kosher és vegán termék már igazán szép választék.

Elárulom, nem kell semmilyen kiváltság, hogy élhess vele, egy egyszerű vásárlói fiókot nyitsz díjmentesen, amely később is költségmentes - s máris a tiéd valamennyi előny, ajándék és sok-sok kedvezmény program.

Mi a gátja annak, hogy kipróbáld? 



Várom a tapasztalataidat!!!

Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...