2017. november 14., kedd

Folttisztítás BioHaus módra

Újra reneszánszát éli a szappanok világa. Én ebből is a természeteset szeretem. Van egy 100 grammos kis csoda, ami a ruháinkon esett foltok esetében a titkos fegyverem.

Jó néhányszor bevetettem már, legyen az friss vagy "pókhálós" folt, nem csalódtam... Mi kell egy háziasszonynak? Ideje kevés, jöhet a gyors megoldás! Hát ez az. Ismerős lehet a kép? Reggeli  készülődés, hopp a sietségben a kakaó pötty a pólón landol vagy rúzsfoltos lesz a blúz és jöhetne még számtalan valós eset. Persze egy szem gyermekünk ragaszkodik ahhoz, hogy csak ez a ruhadarab áll neki aznap jól, így mit tesz Anyuka? Rohanás a fürdőbe, gyors dörzsi a szappannal, egy perc pihi, aztán jöhet a víz, na és a végén a vasaló, s már kész is a folttisztítás. Kényelmes gyors és profi eredményre számíthatsz!

Semmi túlzás a leírásnál: valóban hatékonyan távolítja el akár a vér, zsír, de a tinta foltokat is. A BioHaus termékcsaládunk egyik gyöngyszeme, így nem kell aggódnunk az ártalmas összetevők miatt sem.
Nézd meg itt!

A Németországban gyártott termék környezetkímélő, és bőrünk barátja is. Nem kell félned attól, hogy kisgyermeked bőre bepirosodik, kiütéses lesz a szerrel érintkezett ruhadarabtól. A folttisztítás ezzel egy életre meg lesz oldva a háztartásodban! 

Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...