2017. október 25., szerda

NutriBlender féláron!

A reformétkezések korszakát éljük, sok hatásosnak mondott diétával, fogyókúrás tippek sokaságával. Ember legyen a talpán, aki kiigazodik vagy sikeresen kiválasztja a számára megfelelőt. Számomra mindig, mindenben a mértékletesség volt az etalon és ez eddig meghozta az eredményt. Lehet, hogy 4-5 kiló mínusszal lennék ideális, de köszönöm jól érzem magam a bőrömben, s így az 5. x után is elmondhatom: mindezt gyógyszermentesen, legalábbis, ami a mindennapokat illeti.

Vannak dolgok, amik függetlenül a napi menütől - szinte nélkülözhetetlenek a konyhában. Hát ilyen számomra a NutriBlender. Az elmúlt évben sorra dobták piacra a gasztro dizájnerek a modern turmixgép különböző formációit, sajnos a külsejükkel csak az áruk vetekedett. Pedig érdemes kutakodni! Van, ami megéri az árát: ilyen például az általam preferált is, ami néhány egyébként is ajánlatos vitaminnal, tápanyag komplexummal társítva már-már hihetetlen árzuhanásba kezdett. Pedig nem tévedés. A néhány perc alatt reggelit-vacsorát varázsló masinánk bizony már 6000 Ft alatt elérhető, szállítható tartállyal együtt!




NutriBlender -ről részletesebben

Itt tudsz regisztrálni, hogy hozzájuthass:

http://vitamintenger.biotermekek.shop/bio/regisztracio

Hálás leszel, ha megismered! Keress, ha kérdésed van!



Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...