2017. október 16., hétfő

Bio shop az otthonodból!

A napi mókuskerék után, hazaérve rohannak meg az elfelejtett dolgok: kimaradt ma is a drogéria, pedig kellene a hétvégi függönymosáshoz a fehérítő vagy a gyermeknek néhány napra elegendő a D vitaminja, de a fogkrém is kifogyóban és még hosszan sorolhatnám. ..  Persze a holnap se lesz egyszerűbb, túlóra, délutáni értekezlet, rohanás fogszabályzóért a gyerekkel... Ismerős a szitu? 

Van egy kényelmes megoldásom. Nemcsak az idődre, a pénztárcádra is gondoltam. Magamból kiindulva, szerintem hálás leszel! Olyan webshopra bukkantam - már több, mint egy éve - , ahol amellett, hogy rengeteg időt és pénzt spórolok meg, bio, vegán és kosher összetételű dolgokkal tölthetem fel a háztartás aktuális hiányait. Mindössze két nap és kalkulálhatom a csomagom megérkezését. Sokszor épp a havi, szinte mindig fellelhető akciókhoz igazítva gyűjtöm kosaramba a szükséges dolgokat. Ha fogyóban a deóm? Rögtön kosárba teszem és ha ki is lépek időközben a netről, mindaddig ott marad, amíg nem törlöm, tehát folyamatosan gyűjtögethetem a kosaram tartalmát, innentől a felejtés kilőve.

A kínálat félévente növekszik, bár a közel 300 féle termék bőséges választék a házi dolgaink beszerzésére. Legutóbb a cég 12 éves évfordulója alkalmából stílusosan 12 új termékkel lepte meg fogyasztóit.

BIOtermékek shopja fényképe.

A teljes kínálatot és sok hasznos infót találsz oldalamon. Nézz körül Te is, győződj meg az előnyökről! Iratkozz fel oldalamon és folyamatosan értesülsz a kedvezményekről! A regisztráció ingyenes, nincs havi vásárlási kötelezettséged, "csupán" 20 % állandó kedvezményed... Ez csak a kezdet... A továbbiakért látogass meg itt:

http://vitamintenger.biotermekek.shop/

Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...