2017. október 17., kedd

Csigakrém - elérhető áron!

Egyre többet hallunk róla, sokan ki is próbálják, meglepő eredménnyel, az eredetével kapcsolatban bizony vannak félreértések...

Mindenkit előre megnyugtatok, a Krauter márka csiga kivonatot tartalmazó géljéért egy csigának sem kellett elpusztulnia, amit viszont tud:





  • látványosan elősegíti a heg gyógyulását
  • táplálja a bőrt
  • megnöveli a bőr rugalmasságát
  • meggátolja a baktériumok szaporodását
  • stimulálja a bőr regenerálódását





Képtalálat a következőre: „life care csigakrém”A gél Poly-Helixant, azaz csigakivonatot tartalmaz, mely hatással van a bőrre, a hegekre, irritációkra, sebekre, kisebb égésekre, pattanásokra, sebhelyekre, foltokra és striákra. A csigakivonat kalcium karbonátban, alantoinban, enzimekben, A-, C- és E vitaminokban, elasztinben és kollagénben gazdag, amelyek stimulálják a bőr regenerációját és rugalmasságát. A gél hidratál és világosítja a bőrt. Látványosan segíti a seb regenerálódását. A Poly-Helixant tizenöt, 13-55 éve kor közötti önkéntesek hegein is tesztelték. A résztvevők 2-szer alkalmazták a hegeikre az 5%-os Poly Helixant tartalmazó krémet. A mérést a vizsgálat előtt elvégezték, majd annak végeztével megismételték. Az eredmények megmutatták, hogy 30 nap után átlagosan 32%-kal nőtt a bőr feszessége, 17%-kal a hidratáltsága, és a hegek is látványosan gyógyultak.

Javasolt használat:
A gélt ajánlott ráncok, foltok, striák, aknék, pattanások és hegek kezelésénél alkalmazni. Egy kúra legkevesebb 30 napig tartson. Reggelente, illetve esténként enyhén masszírozzuk a bőrbe a gélt. A TERMÉK NEM TARTALMAZ PARABÉNEKET. A termék előállításánál egyetlenegy csiga SEM pusztult el.
Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják.
Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.

Saját tapasztalatként elmondhatom, hogy a használatát követően arcbőrön sima, selymes lett, nagylányom pattanás hegei is szépen elsimultak. Az eredmény tényleg látványos!

Ha szeretnéd kipróbálni, kérlek jelezd nekem az elérhetőségeimen vagy ingyenes regisztrációt követően, jelentős kedvezmények és ajándékok kíséretében saját magad is hozzájuthatsz:


Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...