2007. november 20., kedd

Durian, a gyümölcsök királya


Ez így van, mégis kevesen hallottak róla. Vajon miért ? E hihetetlenül magas tápanyagtartalommal bíró gyümölcs a hazájában ki van tiltva a közösségi helyszínekről (szálloda, közlekedési eszközök stb) rettentő bűze miatt. Ennek okán tehát szállítani sem tudják, még repülőgépen sem.

Egy károsanyag mentes termékeket előállító és forgalmazó cégnek sikerült 3 év alatt megszüntetni ezt az elviselhetetlen szagot a gyümölcsnél úgy, hogy a tápanyagtartalma megmaradt és egy rendkívül energia dús ital kerülhetett forgalomba. Mondhatnánk azt is, egy bio redbullt. Azzal a különbséggel, hogy az alapösszetétel teljesen természetes. Fogyasztása során a kávé és az egyéb élvezeti szerek is elhagyhatók. Fitté tesz, jelentősen csökken a fáradékonyság, jókedvet varázsol és nem utolsósorban segít a potenciálon. Ez így együtt igen húzós, mégis igaz.

Fokozott mértékben tartalmaz Omega3-t (!), ami tehát nemcsak mélytengeri halakból nyerhető. Fehérjetartalma miatt vegetáriánusok számára is javallt. Az ízhatások és további tápanyagdúsítás végett tettek még bele longant, licsit, papayat és mangót.

Egyedülálló és finom.

Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...