2017. december 2., szombat

No.1 fejfájás ellen - vétek otthon hagynod!

Ritkán szenvedek tőle, de tegnap kellemetlen volt, igaz kettős fronttal riogattak.Eszembe jutott, hogy a családban már segítségre volt, nyomban kézbe kaptam. Most már a saját bőrömön érzem, miért is adták neki e nevet. Magic Roll.


Hát valóban hatott, és tényleg 1-2 perc alatt. A roll-on kiszerelésnek köszönhetően kényelmes megoldás. Bekentem, ahol a fejfájást leginkább éreztem, majd a másik halántékom, a homlokomon egy csíkban és a tartóm. És nem csak csillapodott, hanem szó szerint elmúlt a kellemetlen érzés. Természetesen, ha a fejed teteje fáj, nem kell a hajadra kenni, bár úgy még nem próbáltam, viszont ez esetben szintén a halánték-homlok-tarkó területeket érdemes kezelésbe venni, a környezetemben ez már többször segített.

Magyarországon a cég termékei közül az eladási statisztikát tekintve Top 1. a Krauter Magic Roll, hát nem csodálom...

Nem érdemes otthon hagynod, egyrészt a női táska mindent befogad, illetve remek fájdaloműző. Felsorolni is sok, mi mindenre használták már hatásosan. Kismamák kedvence, hisz gyógynövény alapú. A terméknél kilencen (!) írták le különféle tapasztalataikat, köztük egy olyan hölgy, aki e miatt a termék miatt regisztrált, hogy magáénak tudhassa. Bevetették már csípések ellen, horzsolásokra, derék, váll és egyéb ízületi fájdalmaknál.  Biztos, hogy hálás lesz az, akinek használatra  kölcsönadod. 


Egy dologra érdemes figyelned, bár nagy bajod nem lesz tőle. Külleme miatt kissé hajaz a deókra, bár nagyobb kiszerelésű. Maximum hűsítő érzést érzel, még az is lehet, hogy felfrissít. 

Találj kitüntető helyet számára a táskádban!

Ismerd meg itt közelebbről: Krauter MagicRoll


Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...