2017. december 13., szerda

10 év a mérlegen - ajándékkal!

Ha szereted a meglepiket, akkor remélem végigolvasod. Azontúl, hogy lassan kopogtat Karácsony  egy jeles évforduló emlékezetessé tételének is szól ajándékom.

Tíz éve ősszel indítottam el Vitamintenger oldalam. Egy csúnya allergiából segített ki egy természetes alapanyagú termékkör, mely sajnos azóta Európából  közvetlenül nem érhető el. Hogy segítsek másokon, úgy gondoltam az a leghatásosabb módja, ha leírom és az internet segítségével olyan helyre is elkerül híre, ahová biztos, hogy személyesen nem jutnék el. A vegyszermentes lét szerelem lett egy csapásra, s azóta hobbim e terület.

Nem fogok számháborúba bocsátkozni, nem élek vissza a türelmeddel, csak egy kis összegzésnek szánom. Talán épp megerősítés annak, aki most kívánja blogolásra szánni idejét. Hát én nem vagyok az a minta példány, hisz ahogy látod, volt olyan év, amikor 1-2 szösszenetet adtam ki a kezemből. Voltak cégfüggő és független bejegyzéseim, ami biztos volt: az a természetes alapú egészségmegőrzés és minden, ami ehhez hozzásegít. Tavaly már tudatosan kerestem egy céget, melynek termékeit jó szívvel felvállalhatom és belül-mélyen tettem egy fogadalmat... Eltelt másfél év és a bejegyzéseim is megszaporodtak, sokszor több az ihlet, mint a nap. És valóban, a gyakoriság sűrűségével a napi látogatóim is magaslatokba szárnyaltak - persze önmagamhoz képest. Igaz teszek is az ügy érdekében!

Azért álljon itt néhány szám bizonyságul, honnan-hová el lehet és még lehetne érni, ha ezt úgy csinálnám, ahogy a nagykönyvben megvan írva. Az adatok 2010-től adottak, hisz akkor megújult a blogger és a google oldala. 

Ennek ismeretében:

- az össz látogatók száma a mai napig 46.200 fő

     ebből     28.819 fő kereste fel a mai napig mindennap látogatott bejegyzésem az Értisztítás természetesen -t   Ez is bizonyíték arra, hogy fontosak a kulcsszavak, a Google a keresőben ebben az esetben az első hellyel jutalmazza.

- a Google-ból ötször annyian találnak rám, mint a közösségi médiából.

- nem volt olyan nap a 10 év alatt, amikor valaki ne kereste volna fel blogom, ebben az évben már ott tartok, hogy jó néhányszor átléptem a napi 100 fő látogatót. 


Tudom, hogy van még mit fejlődnöm, jócskán van még sütnivalóm a tarsolyomban, csak az a fránya idő ,,,.

Köszönöm, hogy időt szántál eddig is és most is rám, hogy egy ideje olvasod oldalam vagy épp most találtál rám. Bármennyi idő óta vagy bármilyen okból is vagy itt, ha elköteleződsz annyira a természetes alapanyagú, környezetünket is kímélő napi szereink mellett, hogy díjmentesen létrehozod az alábbi linken vásárlói fiókod és bármekkora összegben vásárolsz e bio, öko, vegán és kosher termékek közül, szeretnélek megajándékozni egy 500 ml-es Krauter márkájú citromfüves antistressz tusfürdővel.

ezenkívül + ajándékot kap még (2 fő + n)

  • aki a leggyorsabban
  • aki a legmagasabb összegért rendel
  • aki továbbajánlja újabb regisztrációval a termékeket
A hűségért, a figyelemért az elmúlt 10 év emlékezetessé tételéért adott ajándékom/ajándékaim és e fenti ajánlat részemről 2017. december 31-ig tart.

Ha Te is kész vagy elfogadni, az alábbi linken tudod létrehozni vásárlói fiókod:


A partner listámban látom az elérhetőséged és felveszem veled a kapcsolatot az ajándék eljuttatására.
Bármilyen kérdésed van keress nyugodtan, akár a vitamintenger@gmail.com címen. Egyben biztos vagyok: elégedett leszel!!!Nincsenek megjegyzések:

Illóolaj kisokos

Nem kell ahhoz füvesasszonynak lenned, hogy a természet minden csínját-bínját értsd, viszont  eléggé nyitottnak ahhoz, hogy a mindennapjaid...