2016. december 2., péntek

KARÁCSONY HAVÁBAN

Beléptünk Advent havába, már napok, majdnem hetek óta ömlik ránk a reklám minden fronton. Oly sok, hogy lassan immunisak leszünk. Ebben is fontos a tudatosság, hisz ha egy kicsit is megingunk könnyen csusszannak ki a nehezen félretett bankók. Ahogy pörögnek mögöttünk az X-ek talán bölcsebbek leszünk, de hát ott van a szívünk is.... Bizonyos kor után már nem feltétlen a 16. pulóverre vagy egy  sapka-sál kombinációra vágyunk, bár egy nőnél ezt sohasem lehet tudni. :)

Életkoról függetlenül is érték az egészségünk, ráadásul lehet, hogy épp magunktól vonjuk meg a legszükségesebbeket. Akár ajándékként is tekinthetünk rá, hisz legtöbben az egészségükre költenek a legkevesebbet.

Ha a mindennapokban következetesebbek lennénk és egy picit mindig mozdulnánk magunk, szeretteink és környezetünk érdekében, nagyon sok krónikus bajtól, nyavalyától mentesülhetnénk, esetleg csak hírből ismernénk azokat. Például, ha már parfümöt veszünk: miért ne a természetes összetevővel, ugyanezt elmondhatnám az összes kenceficére, sokszor luxusnak minősülő szerre. Ne felejtkezzünk el a táplálékkiegészítőkről sem, hisz legtöbben megállnak a gyermeküknél, mert nekik van rá a legnagyobb szükségük. És mi van, ha mi lebetegszünk, ki látja el a gyermeket? Magunkat is táplálni kell, átvitt értelemben is! Erre sokan csak legyintenek, ha valami bio, vegyszermentes az egyben méregdrága is! Ezt sokáig én is így tapasztaltam, voltak beszerzési forrásaim,  mindig vastagabb volt a ceruza, mint hasonló társainál.

Néhány hónapja ennek az ellenkezőjéről győződhettem meg, s a pénztárcám a tanúm és a legutóbbi számlán, miszerint 46 ezer Ft értékű minőségi termékért 16.820 Ft-ot fizettem. Semmi trükk, ez a több, mint 10 éve működő cég ezt adja a vásárlóinak! Ha ez érdekes lehet számodra is, főleg itt Karácsony tájékán, jelezd nekem és számodra is adottak lesznek az ehhez hasonló fogyasztói örömök.

Több száz igényes, minőségi, bio, öko, vegan és kosher termék közül válogathatsz, kényelmesen otthonról, a kedvenc fotelod melegéből ... Nekem már a Mikulás is itt nézett körül. :)



Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...