2016. december 6., kedd

A VILÁGBA KIÁLTANÁM - AZ ÖRÖMÖM avagy nálunk az angyalkák idén csak egy boltot ismernek

Annyi mindenről szeretnék írni, mindig kigondolom a következő témát, s mire odajutok más impulzus ér, olyan, amit nem hallgathatok el...
Így voltam a mai nappal is, s reggel mit látok: éjfélkor lejárt az egyik akciós csomag, s mára már itt a friss, ropogós új Boldogság Napló, benne a legjobb ajándékötletekkel:


Mondanom se kell, aki a rendszert ismeri, tudja, ezek a dolgok nálunk nem járnak egyedül, december 20-ig még él a másik is:


Mielőtt bezsonganék tudom, hogy az angyalkák idén csak egy boltot fognak látogatni! Ahogy már korábban is írtam: az egészség a legnagyobb ajándék, s ezt épp ideje tettekkel is megerősíteni! 70 termék közül nem lesz könnyű választani, viszont nem panaszkodhatunk, hogy nincs választék. Bár ez csak az akciós termékek száma.
Hölgyeim van, aki a fenti katalógusnak, - látva az árakat - ellen tudott állni? Persze egyet ne feledjünk: mindez bio, öko, vegan és kosher minőségben!!!




Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...