2007. december 21., péntek

Májvédő és májméregtelenítő kúra


Lehet, hogy néhányan unják e témát, pedig az egészségmegőrzés egyik alappillére. Most egy speciálisabb fajtájáról írnék. Egy napokban kapott hírlevél hívta fel rá a figyelmem. (Eredeti forrás: www.antalvali.hu )

A kúra 1. hetében: Napi 30 ml NewVera italt iszunk, míg el nem fogy az egész üveg. Ezzel készítjük elő a szervezetünket a kúrára, és elindítunk egy kíméletes méregtelenítő folyamatot.
A kúra 2. hetében:l rendbe tesszük a májunkat a Milk Thistle Formulával, amelyből napi 3 szemet kell bevennünk minden étkezés előtt.
A kúra 3. hetétől: napi 1 csésze Puri-teát fogyasztunk, míg el nem fogy mind a 25 filter. Ez a tea pozitív hatást gyakorol számos szervre és szervrendszerre, a mirigyekre, és az emésztési folyamatokra.

A 4. héttől: lép be a kúrába a Hawaiian Noni, amelyből szintén 30 ml-t kell meginnunk naponta. A noni elősegíti a tökéletes méregtelenítést, támogatja a helyes májfunkciót, normalizálja a vércukor szintet, és szabályozza a szervezet globális működését.


Jó tanács:
- A kúra időtartama alatt fokozottan figyeljen a tiszta víz bevitelre, aminek minimum napi 3 liternek kell lennie az egyéb folyadék mellett, máskülönben nem tud tisztulni a szervezeted, és visszamérgezed magad!
- A kúra addig tart, amíg el nem fogy minden!
- Fokozhatjuk a kúra hatását, ha naponta megiszunk egy pohár vízben oldva 15 ml Maximolt!
- A kúra ideje alatt kerülnünk kell a májat terhelő ételeket és italokat (túl zsíros és túl sós ételek, alkohol minden formája, félkész és gyorséttermi ételek, tartósítószert tartalmazó élelmiszerek, májféleségek)!


A kúra javallott:
- Évi 2x azoknak, akik az átlagosnál több alkoholt fogyasztanak!
- Évi 1x azoknak, akik nagyrészt étteremben, üzemi konyhán vagy gyorséttermekben étkeznek!
- Minden olyan gyógyszeres kúra után, ami leterheli a májat (szteroidok, antibiotikumok, fogamzásgátlók, kemoterápia)!
- Hepatitis fertőzések esetén.
- Epeproblémák esetén.
- Évi 1x, ha olyan munkahelyen dolgozol, ahol nagy a károsanyag-kibocsátás.
- Évi 2x a kábítószer függőknek.


A felsorolt szereket kereskedelmi forgalomban ne keresse. Ha bővebben kíván róluk tudni jelezze kérem hozzászólásában.

Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...