2007. december 18., kedd

Fontos a sorrend

Nagyon divatos ma méregteleníteni. Az eszközök tárházával találja magát szemben az érdeklődő. A blogomban is szót ejtettem erről, sőt egy hatásos módszerről is írtam. Mielőtt belekezdenénk, fontos a többirányú tájékozódás. Többek között ismernünk kell szervezetünk fizikai állapotát. Ez elég megtévesztő lehet, hisz látszólag minden rendben van, egészségesnek hihetjük magunkat. Igen ám, viszont miért van az, hogy sokan egy-egy táplálékkiegészítő szedését követően nem éreznek semmiféle változást, sőt !

Szakemberek is vizsgálták e jelenséget, s mára az sem titok, hogy a szervezet táplálását megelőzően nélkülözhetetlen a jól irányzott méregtelenítés. E nélkül többen hiába várják a megváltást a kiegészítő termékkel kapcsolatban. Nincs lehetőség vagy csak igen csekély a hasznos tápanyagok felszívódására.

Számos esetben meg szeretnék spórolni e többlet költséget, időt, energiát, sőt egyenesen feleslegesnek tartják a szervezet megtisztulását. Pedig higgyük el, a legtöbb esetben ez nem reklámfogás. Egy a fotntos: egy megbízható és referenciával bíró módszert válasszunk !

Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...