2017. január 11., szerda

Természetesen - családbarát módon

Véletlenül sem akarlak elriasztani e néhány gondolattól kedves háziasszony, mégis kénytelen vagyok e sokunk számára mumus házimunkáról ejteni néhány szót. Persze elsősorban nem a szerek minősége miatt nem szeretjük a takarítást, hanem a sziszifuszisága miatt. Hiába tesszük rendszeresen, alig van látszatja, főleg, ahol kisgyermek vagy háziállat is van. No épp emiatt mégsem mindegy, mivel súrolunk körülöttünk mindent. Választhatunk: bacilusok vagy vegyszerek. Hál' Istennek ez utóbbinak akad igen jó alternatívája a BioHaus termékcsaládunkkal.

Az Ecocert minősítésű termékkör nem toxikus, nem irritál, nagyon érzékeny bőrűek is használhatják. Az talán nem meglepő, hogy koncentrátum és a Life Care által megszokott családbarát áron.

Aki ezen az oldalon jár, talán nem igényli, hogy taglaljam milyen veszélyeket rejt az otthoni környezetünk toxikussága, milyen allergia-gócközpont lehet a saját háztartásunk is. Erről azért, aki szeretne böngészhet néhány tényt: http://vitamintenger.mylifecare.hu/egeszsegmegorzes/41-vegyi-fegyverek

Legyen itt kedvcsinálónak egy igen dizájnos összeállítás, amit most a jónál is jobb áron szerezhetsz be, felkészülve majd akár a tavaszi nagytakarításra, de addig is remek hasznát veszed majd!






Elhiszed, hogy Hűségprogramban akár 3.416 Ft - ért is elérheted? A hogyanra ragadj tollat és kérd az infót a vitamintenger@gmail.com címen, csakúgy mint minden felmerülő egyéb kérdésedre is.

A csomag az alábbiakat tartalmazza:

- BioHAUS® univerzális tisztítószer - ECOCERT minősítés (Termékkód: 920) Kiszerelés: 500 ml
- BioHAUS® narancs illatú mosogatószer - ECOCERT minősítés (Termékkód: 937) Kiszerelés: 500 ml
- BioHAUS® mosogatószer - ECOCERT minősítés (Termékkód: 935) Kiszerelés: 500 ml
- BioHAUS® ablaktisztító - ECOCERT minősítés (Termékkód: 980) Kiszerelés: 500 ml
- BioHAUS® fürdőszobai tisztítószer - ECOCERT minősítés (Termékkód: 975) Kiszerelés: 500 ml
- BioHAUS® aktív WC-tisztító gél – ECOCERT minősítés (Termékkód 508) Kiszerelés: 750 ml

Talán így jobb kedvvel állunk neki a heti-napi teendőknek! Tudjuk, hogy családunk egészségéért is tesszük.


Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...