2018. február 12., hétfő

Illóolaj kisokos

Nem kell ahhoz füvesasszonynak lenned, hogy a természet minden csínját-bínját értsd, viszont  eléggé nyitottnak ahhoz, hogy a mindennapjaid részévé tégy olyan, az egészségünket védő, a nyavalyákat megelőző szereket, nem mellesleg azok megbízható lelőhelyeit is felismerd. Nem árulok el nagy titkot, ha egyik kedvenc márkám, a Krauter által kínált aromaterápiát hozom fel példaként. Ha még anno nem olvastad szösszenetem, így most mutatom az alapokat itt Aromaterápia felsőfokon

Az elmúlt másfél évben a kiragadott néhány illat helytállt olyannyira, hogy a cég a jövő hónapban esedékes új katalógusbemutató rendezvényen, ha lehet hinni a kiszivárogtatásoknak egy újabb illattal, netán illatokkal bővíti kollekcióját. Természetesen, mihelyt aktuális lesz, máris lekörmölöm, és a fotóélményt is mellétűzöm.

Próbálkozz, ha lehangolt vagy, kerülget a nátha, álmatlanság kínoz, esetleg szerelmes perceket akarsz pároddal eltölteni vagy a számtalan érzelmi hullámvasút állomás egyikén rostokolsz: elég néhány csepp és a hatás nem marad el ... Ha nincs okod, hát egyszerűen csak a hangulat kedvéért cseppents!. 

Ahhoz, hogy tudd mikor-mivel érdemes próbálkozni, összeállítottunk egy gyorstalpalót, kimondottan e márkára kihegyezve, s máris az alapvetések birtokában a kísérletezések mezejére léphetsz:




Megköszönném, ha megosztanád velem, melyik a kedvenced? A Miért?-re is válaszolók közül pedig ajándékkal lepem meg a legeredetibb story szerzőjét.



Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...