2011. április 9., szombat

Nem lehet eleget írni róla

Tudjuk, látjuk és tapasztaljuk a fontosságát, mégis gyakran elhangzik az orvos szájából: több folyadékot kellene innia. Ezt vajon honnan tudja ? Elég egy labor lelet, melynek első néhány értéke erről tanúskodik. Számomra a folyadék egyenlő a tisztított vízzel. A szervezetnek ez esetben nem kell különösebb energiát arra "pazarolnia", hogy a saját maga számára felszívható, hasznosítható állapotba hozza a molekulákat. A többi folyékony állagú bevitel esetén sajnos minderre sor kerül.
Pedig nem lenne többre szükség, mint ahogy minap is hallottam a rádióból, egy neves orvos szájából: mindössze óránként 2 dl vizet kellene fogyasztanunk, ekkora a vese kapacitása. A többit kipisiljük.
Kering egy rövid intelem a neten. Igaz vagy sem, mindenki döntse el. Mindenesetre könnyen és egyszerűen megvalósítható dolgok, amire egy picit kell odafigyelni. Később már rutinná válik. Egy biztos, kárt nem szenvedünk tőle.

Jókor igyál!


 
Íme, egy kis hasznos információ.
Azt tudtam, hogy sok vizet kell innunk, de azt nem, hogy az időzítés is nagyon fontos.
A megfelelő időben fogyasztott víz maximalizálja az emberi test működését

 
  • 2 pohár víz rögtön felébredés után segíti a belső szervek működését.
  • 1 pohár víz 30 perccel az étkezés előtt elősegíti az emésztést.
  • 1 pohár víz fürdés előtt lecsökkenti a vérnyomást.
  • 1 pohár víz lefekvés előtt megelőzi az agyvérzést, és az alvás közben gyakran előforduló szívrohamot.

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...