2008. június 17., kedd

Gólya hír


Van néhány személy, akikre gyakran utalok témáim közepette, hisz a hitelesség számomra elengedhetetlen. Ők azok, akikre szakmailag felnézek és tudom, hogy bátran felvállalhatom gondolataikat. Ilyen "visszatérő" személy oldalaimon Antal Vali, akit tanítani lehetne, legalábbis egészséges életvitelét, s mindazt, ami a kisujjában van. Ha életmódváltáson gondolkodsz (csak javasolni tudom), ne hagyd ki a megkérdezettek közül.

Legutóbbi előadása is fergetegesre sikeredett. Sok-sok családot érintő témához nyúlt, igen eredményesen. A meddőség sokszor szervi okra nem vezethető vissza, mégis emberek ezreinek életét keseríti meg. A vizsgálatok, beavatkozások legtöbbször a nőt találják meg. Nem elég évekig átélni a kínt, a kiszolgálttottságot, a mellékhatások is rányomják az élet második felére a bélyeget. És még a fogamzásgátlók hatásairól nem is beszéltünk. Pedig ma már azt is tudjuk, az esetek többségében a másik nemnél hibádzik valami.

Ijesztő adat: évente fél %-kal nő a folyóvizek hormontartalma. Könnyen kitalálhatjuk miért. A következmények beláthatatlanok...

A legfontosabb hír: Vali összeállított egy 8 hetes kúrát, amely segítségével a babavállalás (hangsúlyozom nem szervi eredetű eseteknél) elérhető közelségbe kerülhet az érintettek számára. Ki kell emelnem: a program végigvitele a férfi számára ugyanúgy követelmény, mint a nőnek. Az első baba e programot követően már úton van. Azt is lehet tudni, hogy Attila lesz (a magzati fotóját is láthattuk). Részletesen is felvázolhatom, ha érdekel ! Jelezd légy szíves a megjegyzésben. Na és nem mindegy: csak töredékébe kerül a program a sokszor milliókra rúgó évtizedes kínlódásnak. Ha tájékozódsz: nos az ingyenes.

Nincsenek megjegyzések:

Noni, aloe, ganoderma és a többiek ....

 Ki ne hallott volna ezen összetevőkről és csodálatos hatásaikról. Sokszor cégek alakulnak egy-egy különleges hatású összetevőre és e köré f...